Jump to:

5542 Posts in 1739 Topics by 1225 members

Customising the CMS

SilverStripe Forums » Customising the CMS » Including a logo in your header

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 696 Views
  • Aid
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Including a logo in your header Link to this post

    Hi all

    First post so go easy on me please . SilverStripe is a Great CMS but I am learning my way through it all and it is taking a little bit of time getting used to it all.

    My problem is that I have a logo which I have put in the header. The problem is that rather than showing the logo in the centre of the header in between the h1 title and the search bar - it moves down and takes the background header image. This leaves me with the title and the search slightly higher and not covered.

    Is there any way in which I can get them all to align correctly? I am sure it's very easy but I don't know what I am doing wrong. I have tried changing the CSS so that the logo is inline rather than a block element but all this does is seem to move it off to the left.

    Oh I forgot to mention - if I take away the title with the h1 formatting then it all aligns correctly.

    Help please.

  • Aid
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Including a logo in your header Link to this post

    Sorry - I have found it out. It was a problem with my line height. Whoops.

    I have had to take the text-height out for it to all work but is there anyway that I can substitute it so that the alignment of the text is where it was before without moving the logo? Thanks.

    696 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.