Jump to:

5520 Posts in 1734 Topics by 1223 members

Customising the CMS

SilverStripe Forums » Customising the CMS » BUG ? multilanguage site and tinymce ?

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 915 Views
  • snaip
    Avatar
    Community Member
    180 Posts

    BUG ? multilanguage site and tinymce ? Link to this post

    hi

    i have multilanguages site
    PL, EN, FR, DE

    with
    i18n::set_locale('pl_PL');

    i found a bug

    when i want to put text link to some page in the site using TINYMCE i get the list only with the polish site tree no matter if i am on polish, english or german site version

    EDIT:

    problem becomes when i log into admin and then change language
    TINYMCE holds domain from which i loged and prints site tree for this one

    SOLUTION:

    when i log from english domain tinyMCE prints site tree for english version
    when i log from german domain tinyMCE prints site tree for german version

  • Ingo
    Avatar
    Forum Moderator
    801 Posts

    Re: BUG ? multilanguage site and tinymce ? Link to this post

    So you're saying tinymce does some language switching based on the TLD? (e.g. mydomain.pl vs. mydomain.com)
    Did you implement any custom switchers for the different domains?
    I assume you're using Translatable? Do you have any _config.php settings relating to that?

    915 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.