Jump to:

5450 Posts in 1672 Topics by 1197 members

Customising the CMS

SilverStripe Forums » Customising the CMS » TinyMCE buttons - SS buttons won't display

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 253 Views
  • suntrop
    Avatar
    Community Member
    131 Posts

    TinyMCE buttons - SS buttons won't display Link to this post

    Hi all

    I want to change to TinyMCE editor and have my own set of buttons. I got everything working but some SS buttons won't display.

    HtmlEditorConfig::get('cms')->setButtonsForLine(1,array(
       'undo','redo','separator','bold','italic','separator','bullist','numlist','separator',
       'justifyleft','justifycenter','justifyright',
       'sslink','unlink','anchor','ssimage',
       'styleselect','formatselect','cleanup', 'removeformat',
       'attribs', 'template', 'preview','spellcheker','hr','separator','code'
    ));


    I tried some other variations like this one https://stojg.se/blog/2013-03-29-customize-tinymce-for-silverstripe-cms

    But I don't get the ssimage to display in the editor. Some other buttons (e.g. spellcheck) won't work either. They are display in the second line, if I don't write …

    HtmlEditorConfig::get('cms')->setButtonsForLine(2,array());

    What do I have to do to get this working? I want all my buttons in just one row.

    Hope someone can help! Thanks!!

  • suntrop
    Avatar
    Community Member
    131 Posts

    Re: TinyMCE buttons - SS buttons won't display Link to this post

    Got it working … ssimage seems to be another (old?) version. You have to use ssmedia instead.

    253 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.