Jump to:

5542 Posts in 1739 Topics by 1225 members

Customising the CMS

SilverStripe Forums » Customising the CMS » Uploaded file not linking

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 344 Views
  • Brendo
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Uploaded file not linking Link to this post

    Hi,

    I am trying to link text to an uploaded file. The file is a .rvt and i had to add an exception in the config.php for the upload to be allowed for that extension.

    The file is now uploaded and present in 'files and images' and i can link it to text.

    However, when i click the text that it is supposedly linked to the file it comes up with "Page not found" even though the URL seems to be correct.

    I am not sure why it isnt working?

    Can anyone help?

    Brendon.

  • kinglozzer
    Avatar
    Community Member
    140 Posts

    Re: Uploaded file not linking Link to this post

    Hi Brendon,

    You probably need to edit your assets/.htaccess file and add the 'rvt' extension to it.

    You'll need to edit the following line and add rvt in with the other extensions (pipe-separated):

    https://github.com/silverstripe/silverstripe-installer/blob/3.1/assets/.htaccess#L26

    Loz

  • Brendo
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Uploaded file not linking Link to this post

    You are a Champion Kinglozza!

    Worked like a charm.

    Thanks very much for your help.

    344 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.