Jump to:

5450 Posts in 1672 Topics by 1197 members

Customising the CMS

SilverStripe Forums » Customising the CMS » Internal Server Error (500) with UploadField

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 802 Views
  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1769 Posts

    Re: Internal Server Error (500) with UploadField Link to this post

    Hi goe,

    I repeat you are not in dev mode. "500 error" changes to something else if debug mode is on.
    When you could see "500 error" in red in the network tab you are close... but...

    1) you need to click on the request and then look at the "respinse"
    however
    2) you need to be in dev mode

    please review...
    http://www.silverstripe.org/general-questions/show/16055

    and ensure that a...

    Debug::show('Hello World!');

    is outputing - this way you know if you are in debug mode or not.
    I often put this in the page::init() to be sure it is called and I can see it in times of despair

  • goe
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Internal Server Error (500) with UploadField Link to this post

    I just checked it again and i am in debug mode.
    I added the debug message to page:init() and it directly shows up on the front pages.

    Debug (Page_Controller->init() in Page.php:42)

    Hello World!

  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1769 Posts

    Re: Internal Server Error (500) with UploadField Link to this post

    ok goe,

    Well that is the end of the road for my being able to help you. I can only advise good old fasioned debugging skills to find it then as I am unable to help further

  • goe
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Internal Server Error (500) with UploadField Link to this post

    Thanks for your help.

    When i remove all the UploadField* javascript files from framework/javascript
    the page loads without an error.

    Any tips where i should start debugging this?

    EDIT:
    When i only remove UploadField_downloadtemplate.js it works and the upload field still works two.
    What is this script doing?

    802 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.