Jump to:

7938 Posts in 1541 Topics by 945 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Template not working

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 938 Views
  • PeterNL
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Template not working Link to this post

    Hello,

    I am using SilverStripe for a while now, and i am facing a little problem here.

    It seems that de template of the dataobjectmanager module is not working, can someone help me out with that?

    I already changed the folder name to dataobject_manager.

    Sorry for my poor english.

    Greetz from The Netherlands,

    Peter

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Template not working Link to this post

    What do you mean "not working?"

  • PeterNL
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Template not working Link to this post

    Thanks for your interest UncleCheese.

    Maybe its better if include a screenshot, so you can see what i meen with "Template not working".

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Template not working Link to this post

    That looks like a ComplexTableField, not a DOM. Are you sure you're using a DOM?

  • PeterNL
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Template not working Link to this post

    How could i make that mistake, you really helpt me out with this.

    Works like a charm now, many many thanks for this.

    938 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.