Jump to:

7939 Posts in 1472 Topics by 944 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Adding new images results in a blank frontend page

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 532 Views
  • Gravitational FX
    Avatar
    Community Member
    22 Posts

    Adding new images results in a blank frontend page Link to this post

    Hiya.

    Perhaps you could help.

    When ever my customer adds a new image to an existing image gallery, the resulting page in the front-end will no longer load (just remains blank).

    The image seems to be uploaded in the back-end successfully and thumbnails have been created. It can be viewed and detailes updated, however, when the front-end page is viewed, it breaks and will not show the page.

    I get this in the server log:
    Out of memory (allocated 36438016) (tried to allocate 7096 bytes) in /home/sites/ailifoto.co.uk/public_html/sapphire/filesystem/GD.php on line 24, referer: http://www.ailifoto.co.uk/contact/

    And it's similar to this thread but not the same:
    http://silverstripe.org/dataobjectmanager-module-forum/show/270557?start=0

    The original JPG is about 1.3MB, standard RGB.

    Can anyone please help with this?

    532 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.