Jump to:

7935 Posts in 1536 Topics by 943 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Image Gallery show a blank page

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1253 Views
  • Flaex
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Image Gallery show a blank page Link to this post

    Hey guys!
    I'm not a high skill developer guy, I had problems installing Image Gallery in SS 2.4.0 cause it does not show the Image Gallery interface correctly. Reading the Image Gallery requirements i've notice that v2.3.0 was a requeriment, then i installed.

    After install dataobject_manager r399 and rebuild DB, I proceed to create a new Image Gallery Page, but the CMS only shows an "error loading page" message. I supposed it's a module error and try with another version that i found on http://www.carlinowebdesign.com/dataobjectmanager/

    All works fine at this point, i can create new albums, add images, captions etc. But when i check the published site, i just see a blank page with the load circle animation loop. It happens with any image/gallery/slideshow module that i try.

    This is the link of my image gallery page on my site http://www.apanage.com.ve/new-imagegallerypage/

    I don't know what else can i do...

  • arachnid15
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Image Gallery show a blank page Link to this post

    I am having the same problem. I have SS 2.4.1 installed, and I've tried installing ImageGallery with all its dependencies. But all that I'm getting when creating a new image gallery page from the CMS admin is an "error loading page".

    Is the Image Gallery module compatible with SS 2.4.0+?

    Please help..

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Image Gallery show a blank page Link to this post

    Check the response and find out what the error is!

    --------------------
    SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com

  • Flaex
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: Image Gallery show a blank page Link to this post

    ImageGallery works fine with SS 2.3.5, actually I have two versions of it, first one make dissapear flash objects when overlay is activated, but works fine adding images from another server's folder.

    The second one works great with swf's but when try to reorder images on "Photos" tab the cms go crazy and delete the pictures from album and server...

    Sorry for the delay on the post, i just have a basic knowledege in html/css. And php, DB, /dev/build things are new for me and understand all of that at the same time make me run slow...

    1253 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.