Jump to:

7940 Posts in 1543 Topics by 946 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Data Object Not working when site is live

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 658 Views
  • Roony
    Avatar
    Community Member
    14 Posts

    Data Object Not working when site is live Link to this post

    Just wondering whether anyone can shed some light as to why all of a sudden the data object manager would be showing me this error when I uploaded my site to a live server as opposed to localhost.

    It is causing the image gallery page not to work as well as the files and images tab. I also believe that the userforms are not working anymore either?

    Warning] Missing argument 3 for DataObjectManager_Item::__construct(), called in /home/gian_miller/creativitree.com.au/sapphire/forms/ComplexTableField.php on line 297 and defined
    GET /admin/EditForm/field/Albums/item/9/edit

    Line 582 in /home/gian_miller/creativitree.com.au/dataobject_manager/code/DataObjectManager.php

    Any help would be appreciated

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Data Object Not working when site is live Link to this post

    If you're running 2.4, you need the 2.4 version of DOM, which should be the latest version. If you're on 2.3, see the "2.3 branch" sticky in this forum.

    658 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.