Jump to:

7935 Posts in 1536 Topics by 943 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » ResourcePage

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3 4
Go to End
Author Topic: 1701 Views
  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: ResourcePage Link to this post

    That's all Sapphire stuff. That doesn't have anything to do with DOM. I would look at the API for /sapphire/filesystem/File.php to get a better idea of how all that works.

    --------------------
    SilverStripe tips, tutorials, screencasts and more: http://www.leftandmain.com

  • innyinskip
    Avatar
    Community Member
    46 Posts

    Re: ResourcePage Link to this post

    Hi UC,

    Just downloaded and installed the update from svn but still getting the same

  • Stefdv
    Avatar
    Community Member
    110 Posts

    Re: ResourcePage Link to this post

    UncleCheese,

    I only replaced " uploadify\javascript\uploadify_ini.js " and now it seems to work.

    If i upload a file... it does ( the ' attached files ' keeps telling me ' No Files attached' )
    Then i go to ' Choose existing' and select the folder where i uploaded the files, select them and import them. Then they show up in ' Attached files' .

    So what is the use of the ' attached files' box in the ' Upload new' tab. ?

    EDIT > Okay, if i select a file in ' Choose Existing' and then go back to ' Upload new' it shows the attached file. I guess it's to show the files that are already attached? But attached to what? It doesn't show the files that are already attached to my page....</ EDIT

    well anyway, you nailed it again. Thank u.

  • Stefdv
    Avatar
    Community Member
    110 Posts

    Re: ResourcePage Link to this post

    Innyinskip,

    maybe tooo simple but...did you do a ' Dev/build' ?

  • innyinskip
    Avatar
    Community Member
    46 Posts

    Re: ResourcePage Link to this post

    Ahh, that is actually the same for me, works via the 'choose existing tab'

    Update -

    Ive actually got another problem, I was just going thruogh my resources and tried to re-order a page of resources but after re-ordering them in the CMs they did not re-order on the site.
    No errors at all.

    some v strange thigns going on here

  • innyinskip
    Avatar
    Community Member
    46 Posts

    Re: ResourcePage Link to this post

    Hey Chaps,

    Just an update, i have gone back to the swfupload module, just as a test and the permission on restricted users is now sorted.
    The last issue i have is that when sorting the uploads (drag and drop) in the cms, it is not sorting them on the template page.
    This used to work but has now stopped since i removed swfupload the first time.

    Any ideas what could be missing?
    Im sure that this one is pertty easy
    Any help would as always be greatly appreciated.
    Cheers
    Craig

    1701 Views
Page: 1 2 3 4
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.