Jump to:

7935 Posts in 1536 Topics by 943 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » SWFUpload not processing

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1300 Views
  • Bambii7
    Avatar
    Community Member
    254 Posts

    SWFUpload not processing Link to this post

    Hi all, sorry if this has been covered before.
    I haven't encountered this issue, it's like there are wrong file permissions on the Uploads folder. Working on a dev site with WAMP.
    Fresh install of SS 2.4.2 and downloaded latest DOM and SWFUpload. Go to upload a jpg and all appears fine except the image doesn't get saved and the progress bar sits on Processing.

    SWF DEBUG: ReturnUploadStart(): File accepted by startUpload event and readied for upload. Starting upload to http://127.0.0.1/silverstripe/ssp_print/FileDataObjectManager_Controller/handleswfupload for File ID: SWFUpload_0_0
    SWF DEBUG: Event: uploadProgress (OPEN): File ID: SWFUpload_0_0
    SWF DEBUG: Event: uploadProgress: File ID: SWFUpload_0_0. Bytes: 17639. Total: 17639

    It doesn't get past that last line. Do I need to use uploadify as well? I'm sure I've used these two modules recently without issue....

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: SWFUpload not processing Link to this post

    SWFUpload has been deprecated in favor of Uploadify.

    http://www.leftandmain.com/silverstripe-modules/2010/08/26/uploadify/

    ---------------
    Silverstripe tips, tutorials, screencasts, and more. http://www.leftandmain.com

  • Bambii7
    Avatar
    Community Member
    254 Posts

    Re: SWFUpload not processing Link to this post

    Ahh that explaines it, thanks UC

  • rob.s
    Avatar
    Community Member
    78 Posts

    Re: SWFUpload not processing Link to this post

    HI UC,

    i'm having the same issue (swfupload AND uploadify - same issue).
    Progress bar is showing 100% - but that's all.

    I tried to get in contact using your leftandmain contact form, if paid support would be possible.
    Maybe you could take a closer look, because it apperars only at production server.
    On dev machine everything works fine.
    I have no idea anymore.

    Any message would be nice.
    rs[at]alpha-webservice[dot]com

    Kind regards, Robert

    Debug output

    script: %2Fadmin%2Fassets%2FEditForm%2Ffield%2FFiles%2FUploadifyForm%2Ffield%2FUploadedFiles%2Fupload%3FSecurityID%3D125046542%26ctf%5BFiles%5D%5Bstart%5D%3D0%26ctf%5BFiles%5D%5Bper_page%5D%3D10%26ctf%5BFiles%5D%5Bshowall%5D%3D0%26ctf%5BFiles%5D%5Bsort%5D%3DSortOrder%26ctf%5BFiles%5D%5Bsort_dir%5D%3D%26ctf%5BFiles%5D%5Bsearch%5D%3D%26ctf%5BFiles%5D%5Bfilter%5D%3D%26ctf%5BFiles%5D%5Bview%5D%3D
    refreshlink: /admin/assets/EditForm/field/Files/UploadifyForm/field/UploadedFiles/refresh?SecurityID=125046542&ctf[Files][start]=0&ctf[Files][per_page]=10&ctf[Files][showall]=0&ctf[Files][sort]=SortOrder&ctf[Files][sort_dir]=&ctf[Files][search]=&ctf[Files][filter]=&ctf[Files][view]=
    uploader: /uploadify/javascript/uploadify.swf
    scriptAccess: sameDomain
    queueSizeLimit: 40
    auto: 1
    fileExt: *.*
    fileDesc:
    cancelImg: /uploadify/images/cancel.png
    image_class: Image
    file_class: File
    buttonText: Upload files
    queueID: UploadifyFieldQueue_UploadedFiles
    wmode: transparent
    hideButton: 1
    upload_on_submit:
    sortable:
    sizeLimit: 8388608
    multi: 1
    scriptData:

  • rob.s
    Avatar
    Community Member
    78 Posts

    Re: SWFUpload not processing Link to this post

    just took a look into the upload folder.
    The files itself have been uploaded - but the records are missing

    1300 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.