Jump to:

7940 Posts in 1543 Topics by 946 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » DOM and Uploadify image not attaching

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3 4
Go to End
Author Topic: 4938 Views
  • marc79
    Avatar
    Community Member
    65 Posts

    Re: DOM and Uploadify image not attaching Link to this post

    I'm now having these issues. Strange thing is this was working and now it's stopped. Annoyingly I'd made quite a few changes to the site before I noticed the issue.

    I had everything working fine with two instances of Uploadify both using MultipleImageUploadField. I then made some other changes to the site trying implementing a light box for my galleries, Colorbox.

    Next up was adding in another instance of Uploadify for uploading pdf files. It was only after I added this that I noticed the issues with the uploads not attaching to the page.

    This is my code for the FileUploadField added in last:

    function getCMSFields() {
    $fields = parent::getCMSFields();

    $fields->addFieldToTab('Root.Content.Main', $FileType = new FileUploadField('MenuFile','File'),'Content');
    $FilesField->allowFolderSelection = false;

    return $fields;
    }

    I'm not sure what might have caused this to stop all of a sudden or at what point between it working and discovering it had stopped functioning correctly that things went wrong.

    I've tried all the suggestion posted so far with no luck. Any help would be greatly appreciated. I'm on Silverstripe 2.4.7

    4938 Views
Page: 1 2 3 4
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.