Jump to:

7939 Posts in 1472 Topics by 944 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Uploadify doesn't attach the file

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 868 Views
  • moonchild100
    Avatar
    Community Member
    18 Posts

    Uploadify doesn't attach the file Link to this post

    Hi UC,

    I'm new to Silverstripe, the uploadify module can upload the file to the folder but cannot attach it. I can see your uploaded file is in the
    right folder, and I can attach it afterwards, but it fails to attach the file at the time you upload it.

    It seems many others has the same question, I already add the code ContentNegotiator::disable(); to the uploadify/config.php and <IfModule mod_security.c>
    SecFilterEngine Off
    </IfModule>
    to mysite/.htaccess

    but none of them solve the problem....

    many thanks

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Uploadify doesn't attach the file Link to this post

    Make sure the folder name is dataobject_manager

  • moonchild100
    Avatar
    Community Member
    18 Posts

    Re: Uploadify doesn't attach the file Link to this post

    I had the name of for "dataobject_manager". I think I exact issue with the thread here

    http://silverstripe.org/dataobjectmanager-module-forum/show/16338 and

    http://silverstripe.org/dataobjectmanager-module-forum/show/15893

    there are other thread discuss the same issue, seems a common problem? but i didn't see a solution...help please

  • moonchild100
    Avatar
    Community Member
    18 Posts

    Re: Uploadify doesn't attach the file Link to this post

    I tried to install the silverstripe all over again on a mac local, and the uploadify works great.

    Then I uninstalled the SS on the server and using the MAC to install the SS on the server again, and uploadify works fine too.....

    who can explain this ??? too weird......

    now i wonder if the other people who had the same issue were working on Windows?

  • VRoxane
    Avatar
    Community Member
    41 Posts

    Re: Uploadify doesn't attach the file Link to this post

    I got the same error Moonchild, there's a problem with the "refresh" function. It doesn't launches. I think it has something to do with the hosting...

  • moonchild100
    Avatar
    Community Member
    18 Posts

    Re: Uploadify doesn't attach the file Link to this post

    Well, i already give it up...For my case, uninstalling the whole SS on the sever, and using MAC to install it again works....don't know why....

    also works for local, e.g it has the same issue when i use it on my PC local machine, but everything's fine with if I use MAMP on the Mac Local... weird huh?

    868 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.