Jump to:

7935 Posts in 1536 Topics by 943 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » all white popup in ImageDataobjectManager and weird behaviour

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 445 Views
  • mattconfusion
    Avatar
    Community Member
    48 Posts

    all white popup in ImageDataobjectManager and weird behaviour Link to this post

    I have been reporting same type of behaviour in the data model section of the forum but related to the dev build phase. Got no answer there.
    The same type of behaviour happens even in the ImageDataObjectManager gallery i have. It has always worked fine, in local no errors, just on server, Server has been working always fine and currently it's running many silverstripe based sites.
    When i try to add an image to the gallery, the opoup appears and it's all white unless for the close X button. Then, a BROWSER popup appears asking me if i want to download a file called Upload.php - of course it's 0 kb.
    Trying to reload the cms, the admin page goes all white. I have to close the browser and start again. Even in the dev mode no errors displayed.

    Help, please!

    445 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.