Jump to:

7935 Posts in 1536 Topics by 943 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Uploadify not working

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3
Go to End
Author Topic: 3674 Views
  • guywatson
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Uploadify not working Link to this post

    Hi

    I have used DOM and uploadify many times, however on this particular install, when i try to upload an image the progress bar is stuck on 0%. I can however choose to attach an existing image

    Any ideas

    Thanks

    Guy

  • guywatson
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    Hey does anyone have any ideas.

    Using a fresh install of SS and uploadify, simply does not work

    Is anyone getting this error

    Thanks

    Guy

  • guywatson
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    SWFUpload also doesnt work

  • guywatson
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    I downloaded SS 2.4.5 from the website and the newest DOM and Uploadify from Github.....and the progress bar is still stuck on 0% when uploading a image...surely this is affecting other people...

  • gerhardtvr
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    Im having the same problem..... :/

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    Have you tried UploadifyField::disable_authentication() ?

  • iop
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    Same problem over here.. what do you mean with UploadifyField::disable_authentication()? Where can I change this?

  • iop
    Avatar
    Community Member
    6 Posts

    Re: Uploadify not working Link to this post

    Ok, I added "UploadifyField::disable_authentication();" line to the _config.php - but it still doesn't work, the progress bar is stuck on 0%. Besides, my SilverStripe installation is fresh, the newest version...

    3674 Views
Page: 1 2 3
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.