Jump to:

7939 Posts in 1472 Topics by 944 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Trouble uploading images, blank page icons, problem with delete image and upload files button

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 380 Views
  • Wood
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Trouble uploading images, blank page icons, problem with delete image and upload files button Link to this post

    The "Upload Images" button isn't working working - it doesn't do anything at all if I tried to click on it. I found a few posts on the silverstripe forums which said that I should try changing the name of Data Object Manger to: dataobject_manager, it was something like dataobjectmanager before. Finally, the CSS seemed to be working and it LOOKED good. But, I am still having problems with uploading images.

    In the CMS the images show up as "blank page icons" and they don't show up at all on the published site, the delete button also doesn't work and I still can't upload images through the CMS (I guess it's linked to the same problem); the "Upload Files" button in "Add Images" won't let me click on it.

    I think it is likely that all the problems would be linked, but I am not sure?

    I am using Silverstripe 2.4.5.

    Has anyone come across this before and solved it? Can anyone help? I really need to get this site up asap

    380 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.