Jump to:

7940 Posts in 1543 Topics by 946 members

DataObjectManager Module

SilverStripe Forums » DataObjectManager Module » Lightbox not working in Firefox 3.5.3

Discuss the DataObjectManager module, and the related ImageGallery module.

Moderators: martimiz, UncleCheese, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3
Go to End
Author Topic: 4503 Views
  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    I suppose there's always a chance that in the span of 3 revs I implemented and subsequently undid a change. But you're right. It's weird.

  • redactuk
    Avatar
    Community Member
    117 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    lol I see what you did. I guess being moderator gives you that power ;)

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    I'm not sure I follow. What did I do that was off-topic?

  • hank1000
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    Hi can you please help im very new at this i can make lightbox work in my normal sites but this is the first time iv tryed to do anything with Silverstipe i would love to use lightbox for my image on my site which i am only just making any help is ace thanks

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    I'm not sure what you mean. If you just want to use lightboxes on your site, just download lightbox and follow the instructions on installing it. If you want an image gallery with a lightbox, you should look at the ImageGallery module.

  • hank1000
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    Thanks UncleCheese

    But the problem im having is that when i install it like as if it was html standard site i have no problem but with this it seems as if i dont put things were they should go sorry to be pain but im very new at this but very keen to learn.

    Thanks for your help.....

  • UncleCheese
    Avatar
    4085 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    I'm really having a hard time understanding what you're trying to do. Could you be a little more descriptive? What do you mean by "it seems as if i dont put things were they should?"

  • hank1000
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Lightbox not working in Firefox 3.5.3 Link to this post

    Hi all i want to do is to put an image on any page and have it go large like in lightbox iv tryed putting java and css in to the header of the page.ss but cant get to do anything were do i put the java and images for it to work once i now that should be ok or is there a special path for it to go.iv also install the image module but dont now realy what to do with it cant see any change.

    Thank for you help

    4503 Views
Page: 1 2 3
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.