Jump to:

2088 Posts in 1008 Topics by 455 members

E-Commerce Modules

SilverStripe Forums » E-Commerce Modules » Ecommerce module cms issues

Discuss about the various e-commerce modules available:
Ecommerce, SS Shop, SilverCart and SwipeStripe
Alternatively, have a look the shared mailinglist.

Moderators: martimiz, Nicolaas, Sean, frankmullenger, biapar, Willr, Ingo, Jedateach, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 625 Views
  • Harley
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    Ecommerce module cms issues Link to this post

    I have successfully installed the ecommerce module however I am experiencing a few strange things.

    Firstly when I add a product or product category I get a "Error at line 580 of /Applications/MAMP/htdocs/intheroom/framework/model/MySQLDatabase.php" when saving the page. But if I then go back to the site tree the page has been created but only as a draft.

    Secondly, if I try to access the "Sales" tab I receive an internal server error.

    Thirdly, a minor one, when I use dev/build/?flush=1 I see this message "Please make sure to review your e-commerce settings." even after I have set my ecommerce config just as it says in the readme file. Is this normal or does this mean that it is not picking up my settings? Also the link given in the message doesn't work.

    Thanks

    625 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.