Jump to:

2012 Posts in 1438 Topics by 621 members

Form Questions

SilverStripe Forums » Form Questions » Email Form problems in 2.3 rc2?

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1370 Views
  • rceee
    Avatar
    Community Member
    18 Posts

    Email Form problems in 2.3 rc2? Link to this post

    I've been trying to create a custom form and email template in 2.3 rc2. I've utilized the code in this thread: http://www.silverstripe.org/archive/show/113907?start=8. The form generation is working properly, and I've gathered that Email_Template() is now simply Email(). My problem now is that though an email is sent with proper to/from/subject, there is no body... no template attached, despite that I have a working template.ss in every conceivable /templates/email directory on the site.

    Has something changed here since 2.2.3?

    All I want to do is process a simple Contact form and email it to a single email address... pretty simple, but I can't seem to figure it out, unfortunately.

  • Vesalius
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Email Form problems in 2.3 rc2? Link to this post

    Seems like a similar problem as described in my post. Anybody a solution?

  • pingu
    Avatar
    Community Member
    75 Posts

    Re: Email Form problems in 2.3 rc2? Link to this post

    I'm having the same problem... is there a solution to this???

    1370 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.