Jump to:

1033 Posts in 809 Topics by 313 members

Forum Module

SilverStripe Forums » Forum Module » Forum Not Showing - UNRESOLVED

Discuss the Forum Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 1313 Views
  • MarkAB
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: Forum Not Showing - UNRESOLVED Link to this post

    To be honest I think the most simplest way to resolve this is to install the latest trunk version of the module. I was having some issues with my forum a few days ago regarding the Reply box not appearing, Willr sent me the following link to download & install which sorted out all the problems I was having & it probably only took 20 minutes to do...

    http://open.silverstripe.com/changeset/latest/modules/forum/branches/0.3?old_path=/&filename=/forum/&format=zip

    Hope this helps!!

    P.S. Be sure to only upload the forum folder which is inside the Branches folder of the zip file. You'll see what I mean when you download it.

    P.P.S. Don't forget to delete all of your current forum pages in the admin section, uninstall your existing Forum Module & run a dev/build before installing the new module.

  • bsandall
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Forum Not Showing - UNRESOLVED Link to this post

    Mark

    Thank you for your further replay. I tried the different version of SS Forum however this hasn't made a difference. I've put this error down to the hosting company I was using (Go Daddy). I was unable to install SS simply by uploading the SS directory due to a mod rewrite issue, the only way to get SS to "work" was to use the auto install module.

    After trying over and over again the forum module wouldn't work and allow topics to be added.

    I set up a basic account with Pipe Ten and manages to install SS and the Forum Module without any issues.

    Thanks for your help

    Ben

  • MarkAB
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Re: Forum Not Showing - UNRESOLVED Link to this post

    No problem, as you say it would seem like an hosting issue.

    Good luck!!

    1313 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.