Jump to:

1033 Posts in 809 Topics by 313 members

Forum Module

SilverStripe Forums » Forum Module » Please enter a valid date format after forum installed

Discuss the Forum Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 3370 Views
  • Thomashv
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Please enter a valid date format after forum installed Link to this post

    I am running SilverStripe version 2.4.2.
    After installing the forum, I get an error when clicking save in the edit member window. Even if I haven't changed anything. I have tried other date formats, and also custom formats, but it does not help.

    The error appear only when editing a forummember.
    Has anybody else experienced that? Any idea on how this could be resolved?

  • Thomashv
    Avatar
    Community Member
    32 Posts

    Re: Please enter a valid date format after forum installed Link to this post

    Is there anybody who knows what to do with this problem? PLEASE!
    My site is set to norwegian locale, but even if clear the locale definition I get the "Please enter a valid date format (d. MMM yyyy)" error.

    I still haven't found what I'm looking for in these forum or any other places. Is it just me that experience this problems??

    Looking forward to hear from you!

  • qbahamutp
    Avatar
    Community Member
    8 Posts

    Re: Please enter a valid date format after forum installed Link to this post

    Apologies for the bump, but seeing as this post still gets alot of views (I'm guessing from Google), I thought I'd post a possible solution to this issue.

    Apparently, some extra config rules is all it takes:
    http://fvue.nl/wiki/SilverStripe:_Please_enter_a_valid_date_format

    3370 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.