Jump to:

1016 Posts in 567 Topics by 309 members

Forum Module

SilverStripe Forums » Forum Module » html showing up in header of forum

Discuss the Forum Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 965 Views
  • burgessb
    Avatar
    Community Member
    17 Posts

    html showing up in header of forum Link to this post

    This is kind of weird, but for some reason, on my holder pages, and topic pages the header that says, "If this is your first visit, you will need to register before you, etc." displays correctly, but on the entry page, it displays showing the html.

    I've tried to find the file that had this text, but cannot find it. For whatever reason the browser is reading the text like this:

    <p>If this is your first visit, you will need to <a href="ForumMemberProfile/register" title="Click here to register">register</a> before you can post. However, you can browse all messages below.</p>

    Is this a database error...?

    I appreciate any help on this!

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5464 Posts

    Re: html showing up in header of forum Link to this post

    Are you using the 0.1 release or a daily build?

  • burgessb
    Avatar
    Community Member
    17 Posts

    Re: html showing up in header of forum Link to this post

    I'm using v-0.1.2

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5464 Posts

    Re: html showing up in header of forum Link to this post

    You might like to try the latest daily build. A link to it is on the forum download page.

  • burgessb
    Avatar
    Community Member
    17 Posts

    Re: html showing up in header of forum Link to this post

    Html is still there. I appreciate the help. Maybe it will be fixed in a future version...

    965 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.