Jump to:

1016 Posts in 567 Topics by 309 members

Forum Module

SilverStripe Forums » Forum Module » Forum and Mollom

Discuss the Forum Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 1796 Views
  • baba-papa
    Avatar
    Community Member
    279 Posts

    Forum and Mollom Link to this post

    I installed the mollom and spamprotection module to provide captchas to the forum registration. To specify which fields should be checked for spam, the method $protecter->setFieldMapping should be called and passed as arguments the names of the fields. The thing is: the forum registration form fields are created dynamically. Any hint what to do?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    The forum module is covered automatically with the mollom module. You might have to use a daily build to get this functionality but it should already be in the module code

  • baba-papa
    Avatar
    Community Member
    279 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    Tanks 4 your post, willr. I installed spam protection and mollom twice but it doesn´t work. Are there any serversettings, that could stop the delivery of captchas from the mollom server?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    Have you got a valid API key for mollom - you can check if it is working by entering spam / spam / spam in a PageComment form. That should return a captcha field rather then posting the comment

  • baba-papa
    Avatar
    Community Member
    279 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    I tried that but didn´t get any captcha and the comment was published. When I go to report in the backend I get an error loading page. I have valid API keys for my site.
    When I developed offline on MAMP mollom worked fine. Since I moved my project to a live server mollom doesn´t work any more.

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    Since I moved my project to a live server mollom...

    Note you probably need a new set of keys for the live site.

  • baba-papa
    Avatar
    Community Member
    279 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    I have a new set of keys. Iinstalled the mollom module on an new project (with a third set of keys of course) and erverything works fine right from the beginning. I´m a little desprate right now.

  • pixelmin
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Forum and Mollom Link to this post

    barba-papa, has you found a solution? I get the same error message.

    1796 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.