Jump to:

1036 Posts in 810 Topics by 315 members

Forum Module

SilverStripe Forums » Forum Module » no luck installing any of the modules

Discuss the Forum Module.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 994 Views
  • markus7258
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    no luck installing any of the modules Link to this post

    Hi,

    I just successfully installed the new version of the SilverStripe CMS - 2.3.2 .

    But have no luck installing the userforms-v0.2.0 module.

    I follow the procedure of installing the module.
    1. Extract the tar.gz
    2. Copy everything in the root of the silverstripe dir
    3. then run the www.nameofmysite.com/db/build/ and it give me this message:

    Creating database tables
    # PageComment
    # SiteTree
    # Email_BounceRecord
    # QueuedEmail
    # File
    # Group
    # LoginAttempt
    # Member
    # MemberPassword
    # Permission
    # Widget
    # WidgetArea
    # Page
    # GhostPage
    # ErrorPage
    # RedirectorPage
    # VirtualPage
    # Image
    # Folder
    # Image_Cached

    Creating database records
    # PageComment
    # SiteTree
    # Email_BounceRecord
    # QueuedEmail
    # File
    # Group
    # LoginAttempt
    # Member
    # MemberPassword
    # Permission
    # Widget
    # WidgetArea
    # Page
    # GhostPage
    # ErrorPage
    # RedirectorPage
    # VirtualPage
    # Image
    # Folder
    # Image_Cached

    looking at the file, seem the FORM is not installed.

    Can anyone help me? What Im missing in installing module?

    Thanks

  • joshy
    Avatar
    Community Member
    57 Posts

    Re: no luck installing any of the modules Link to this post

    Hiya,

    All the userforms stuff should be in a folder (in the root of the silverstripe directory) called 'userforms'.

    You should then use dev/build not db/build (it is depreciated).

    Once you've done the dev/build and have flushed, (?flush=1 on the end of a url) you can then go to the admin and create a new page with the correct page-type (something like UserDefinedFormPage).

    Does this help?

  • markus7258
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: no luck installing any of the modules Link to this post

    it works. Thank you very much.

    994 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.