Jump to:

22977 Posts in 11742 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » subsites in 2.3.6 breaks everything

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 794 Views
  • ChrisBryer
    Avatar
    Community Member
    95 Posts

    subsites in 2.3.6 breaks everything Link to this post

    I am trying to test out subsites in 2.3.6 and received a bad syntax error. i installed a new instance of SS on wamp, then installed todays trunk of the subsites module and got this error:

    [User Error] Couldn't run query: SELECT `SubsiteDomain`.*, `SubsiteDomain`.ID, if(`SubsiteDomain`.ClassName,`SubsiteDomain`.ClassName,'SubsiteDomain') AS RecordClassName FROM `SubsiteDomain` INNER JOIN "Subsite" ON "Subsite"."ID" = "SubsiteDomain"."SubsiteID" AND "Subsite"."IsPublic"=1 WHERE ('localhost' LIKE replace("SubsiteDomain"."Domain",'*','%')) GROUP BY `SubsiteDomain`.ID ORDER BY "IsPrimary" DESC You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '"Subsite" ON "Subsite"."ID" = "SubsiteDomain"."SubsiteID" AND
    GET /subsite/dev/build

    Line 401 in C:\wamp\www\subsite\sapphire\core\model\MySQLDatabase.php

    documentation here says it requires genericdataadmin module, but thats been deprecated and sort of replaced with modeladmin.

    how can i get subsites to install? while i'm asking this question, i'm curious if i can share pages between Top Level Domains with this module?

    thanks alot,
    -Chris

    794 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.