Jump to:

23375 Posts in 18175 Topics by 2866 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Randomly displaying no content

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 628 Views
  • lozhowlett
    Avatar
    Community Member
    146 Posts

    Randomly displaying no content Link to this post

    Hi everyone

    I have just developed another site (http://www.askewshairdressingltd.co.uk) - I have an issue that when clicking around the site sometimes the page will display just a blank white page with no content? I tried in multiple browsers incase of a cache issue, cleared my cache, also ran dev/build, and also doing ?flush=1, i am running 3.4.

    Thanks for any help!

    cheers

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5489 Posts

    Re: Randomly displaying no content Link to this post

    The blank page of death would mean you have encountered a PHP error but if display_errors is turned off SS might not be able to handle the error and display the error / 404 page.

    Check that display_errors is turned on, or if you are on a production host and you don't want errors displayed check your PHP or apache error logs for the actual message. If its random I'm guessing it could be a issues running out of memory.

    628 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.