Jump to:

22978 Posts in 11807 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Files & Images Admin Error

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1132 Views
  • MarkAB
    Avatar
    Community Member
    30 Posts

    Files & Images Admin Error Link to this post

    Hi,

    I seem to get an error each time I click on the Files & Images tab in the admin area of my site, the error reads...

    "Website Error
    There has been an error

    The website server has not been able to respond to your request."

    Also if I try to add an image within the wysiwyg editor the side panel opens but when I use the dropdown menu to choose which folder to use it stalls on "Loading". I can however upload an image, just not use any existing ones on my server.

    I'm using version 2.4 & have recently installed the Image Gallery module.

    Any help/advice would be really appreciated!!

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5462 Posts

    Re: Files & Images Admin Error Link to this post

    That error is the standard error message for live websites. Put the site into development mode and you will see the actual error message and backtrace which is much more useful.

    http://doc.silverstripe.org/debugging#dev_mode

    1132 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.