Jump to:

22977 Posts in 11747 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Error Saving Content...

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 880 Views
  • Yellow7 Jon
    Avatar
    Community Member
    39 Posts

    Error Saving Content... Link to this post

    The site has been up for about a year, running ver. 2.3.3 and just today started giving "Error Saving Content"
    I've done:
    searched
    enabled every type of debug possible
    cleaned out the database (in case it was full)
    etc

    both pages I'm getting this on have flash, but i can publish new pages with flash. and taken the flash off and still cant publish.

    firebug tells me "Firebug cannot find _firebugConsole element true Window admin"

    and the response of the /admin/Edit is "Failed to load source for: http://xxxxxx.com/admin/EditForm"

    anything please!?!?!

  • Yellow7 Jon
    Avatar
    Community Member
    39 Posts

    Re: Error Saving Content... Link to this post

    SOLUTION:
    - the page was too large

    Does silverstripe eval all pages when saved / published? i got an eval error that php ran out of memory

    I had to increase the php memory limit from 128 (did 256 to be on the safe side) which is a bit tedious if you ask me

    880 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.