Jump to:

22980 Posts in 11809 Topics by 2827 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Blank gray pages in CMS

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 755 Views
  • Jatinder
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Blank gray pages in CMS Link to this post

    Hello,

    I have a fresh install of SS 2.4.2, DOM and SWFUpload

    Sometimes when I try to edit a page I get a gray blank page on the right hand.

    This could happen on any of the pages and is not limited to any specific pages. One moment the page might work fine and the next time I click on the page name to edit it I get a blank gray page.

    Refreshing the browser almost always fixes this. Can anyone help me with this so that I don't have to keep reloading the browser every few minutes.

    Thanks,
    Jatinder

  • cuSSter
    Avatar
    Community Member
    56 Posts

    Re: Blank gray pages in CMS Link to this post

    Hi,

    Hi encountered this problem in the earlier versions of SilverStripe, but not when I got the upgrade to a newer version. Are you using DOM or SWFUpload on these pages?

    /C

  • Jatinder
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Re: Blank gray pages in CMS Link to this post

    I am using DOM and SWFUpload on only one of the page. The other pages are normal CMS pages. The problem occur on both kind of pages.

    I would really appreciate some help.

  • cuSSter
    Avatar
    Community Member
    56 Posts

    Re: Blank gray pages in CMS Link to this post

    Hmm, that's weird. Coz I think I encountered the same error but with the page that have the SWFUpload. Do you have FireBug installed in your Firefox? I think it's a javascript error. Could you check on it?

    /C

  • Jatinder
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    Re: Blank gray pages in CMS Link to this post

    FireBug also does not seem provide any help with this. No errors at all. Everything seems to be fine in Firebug.

    Also note that I get blank pages randomly. A page might be working one moment and then I get a blank gray page the next moment. When I refresh the brower, the page starts working again.

  • cuSSter
    Avatar
    Community Member
    56 Posts

    Re: Blank gray pages in CMS Link to this post

    Try to isolate the problem. Remove the DOM or the SWFUpload from the page first. So we can see what causes the error.

    /C

    755 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.