Jump to:

23358 Posts in 17874 Topics by 2862 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » backend /admin/ hanging on "loading"

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1230 Views
  • duskydesigns
    Avatar
    Community Member
    15 Posts

    backend /admin/ hanging on "loading" Link to this post

    Hi all,

    I have recently started using Silverstripe as effective CMS for Flash based websites, wich makes all the content it gives in XML. the admin panel is still in HTML thanks to the help of members of this site.

    However i get after a while that i can no longer really log-in to the backend. When i am logged in through credentials it stays on the silverstripe logo. The weird thing is that it occurs over time. This is happening locally by the way with a web server that has an off-switch (XAMPP for Mac).

    How can i fix this? i thought a simple ?flush=all would let me pass through the loading screen but thats not the case.

    I have noticed through the source that the page looks kinda loaded however the screen is just not updating.

    Anyone else got this issue and know a solution? Or in general has a idea what exactly makes this fault?

    Thanks very much!

    Greets,

    Kenneth

  • mobius
    Avatar
    Community Member
    54 Posts

    Re: backend /admin/ hanging on "loading" Link to this post

    It's probably a javascript error due to something not loading properly. Watch it trying to load using Firebug for Firefox, or enable the Developer Tools on Safari/Chrome

    1230 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.