Jump to:

23368 Posts in 18143 Topics by 2863 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » TinyMCE appears and disappears

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 1713 Views
  • jarop
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    TinyMCE appears and disappears Link to this post

    I have a curious problem with the TinyMCE Editor.

    I'm using SS 2.4.5.

    In the admin section the Tiny Editor is not loaded.
    But the next day on the same computer with the same browser the editor was loaded correctly.
    Ok, that's good, but after another 24hours i logged in again and the editor is not loaded.
    So the problem is someday the editor works fine and the other day there is no editor.

    Is this a known bug ?

    Can someone help?

  • jarop
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    After a complete reinstall of ss 2.4.5 the TinyMCE doesn't work at all.

    How can i control the TinyMCE to load or not load in the CMS?

  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1784 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    which browser are you using?
    (actually I've seen it work in most)

    are you using other modules?

    You can control this by changing the getCMSFields() function to replaceField for teh required field - are you talking about the content field for editting a page? or something else?

  • jarop
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    I'm using Firefox 4.0.
    No modules, just a fresh install.

    Now I tried Chrome 10.0.648 and here it works!

    It is a known problem with Firefox 4?

  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1784 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    I use the FireFox 3.6.7 at the moment - I won't be upgrading for a while then...

  • jarop
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    The TinyMCE in the CMS to edit the content is not working (is not load) under this configuration:

    - Win7/WinXP with Firefox 4.0

    Can anybody confirm this?

  • jarop
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    With the IE 8.0 i can't login in the cms.
    No error message, but it simply reload the login page.

    Only with Chrome10 SS2.4.5 works fine???????

  • jarop
    Avatar
    Community Member
    19 Posts

    Re: TinyMCE appears and disappears Link to this post

    Ok, now i isolate the problem to the directory ss is installed on the server.

    If ss is installed on the root directory on the server all works fine also with Firefox4.
    But when ss is installed in a subdirectory on the server the TinyMCE only works in Chrome10

    It's seem to be a problem with a relativ or absolute path in a configuration file in SS.

    Have someone a idea how to resolve this problem?

    1713 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.