Jump to:

23355 Posts in 17838 Topics by 2862 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Embed problem!

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2 3
Go to End
Author Topic: 3533 Views
  • LostBalloon
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Embed problem! Link to this post

    Ok,
    i had tried making a new folder and adding it there with the same result, (had to test for the heck of it)

    since you mentioned file permissions, i decided to take a look at the File table in the database, and this record has some differences from the others, so it might just be file permissions as you mentioned.

    Attached Files
  • LostBalloon
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Embed problem! Link to this post

    Note: I'm even getting a 403 Forbidden on images that I am importing.

  • martimiz
    Avatar
    Forum Moderator
    1067 Posts

    Re: Embed problem! Link to this post

    OK, but this is a different issue alltogether...

    1. by 'rights' I mean the webserver must have read/write permission in the assets/ directory...

    2. I don't know what platform your site is on. (WAMP, LAMP, IIS?) but you might check the .htaccess file in your /assets directory, that denies certain filetypes. There have been issues with that before, though I can't find the post at the moment/nor the solution. Just temporary remove the file and see what gives.

    If this works, search the forums, 'cause I know there's a solution hiding here somewhere

    btw: don't send tiff images, better to create a jpg/png/gif for it

  • LostBalloon
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Embed problem! Link to this post

    Yeah, removing the .htaccess file did the trick

  • LostBalloon
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Embed problem! Link to this post

    Any idea how i should fix the file for it to work properly? :S

  • LostBalloon
    Avatar
    Community Member
    16 Posts

    Re: Embed problem! Link to this post

    Nevermind, thanks, i opened the file and added the unity3d extension to the regular expression of allowed extensions and it works.

    thanks for all your help!

    3533 Views
Page: 1 2 3
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.