Jump to:

23545 Posts in 19310 Topics by 2888 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » editor.css not fond

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 729 Views
  • vegetav
    Avatar
    Community Member
    23 Posts

    editor.css not fond Link to this post

    I'm having a problem where editor.css in my themename/css/ directory isn't getting picked up in the cms.

    I've tried visiting it directly (http://mydomain.com/themes/mytheme/css/editor.css) and i just get my 404 Page not found page.

    I tried switching back to the original tutorial theme and it works fine, and i can visit it at the URL (http://mydomain.com/themes/tutorial/css/editor.css).

    I've copied and pasted editor.css and typography.css directly from tutorial into mytheme/css/ directory just to make sure I'm not going made with incorrect spelling or something, and still no luck...

    I've tried the usual ?flush=all, and clearing my browsers cache, restarting apache on the server. still no good!

    Does anyone have any ideas what could cause this?

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5511 Posts

    Re: editor.css not fond Link to this post

    Check the file permissions on your mythemes/css/editor.css file. It should be readable by the webserver user.

    729 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.