Jump to:

23472 Posts in 18941 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » sitemap.xml is empty

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 608 Views
  • abschwoerung
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    sitemap.xml is empty Link to this post

    Hello there,

    I installed SS and added several pages and I did not change the default values for "Google Sitemap" on each page, so each page now has a value there for its depth within the page tree. But if I call the sitemap.xml on http://mydomain.com/sitemap.xml it is always empty. Only for a single page in the third level, if I change the value to e.g. "3" then this page is within the sitemap.xml but no other.

    What can I do here?

    Thanks!

  • abschwoerung
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: sitemap.xml is empty Link to this post

    Well, while I wrote this topic I got an idea and it was right, I did not check the "Show in search" checkbox. Now everything is fine.

  • secuaz
    Avatar
    Community Member
    21 Posts

    Re: sitemap.xml is empty Link to this post

    The same was happening to me, then I downloaded version 1.0 of googlesitemap and the sitemap tree was created successfully: https://github.com/silverstripe-labs/silverstripe-googlesitemaps/tree/1.0

    608 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.