Jump to:

23370 Posts in 18160 Topics by 2864 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Assets folder problem with SS 2.4.5 running on plesk

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 1256 Views
  • martimiz
    Avatar
    Forum Moderator
    1067 Posts

    Re: Assets folder problem with SS 2.4.5 running on plesk Link to this post

    Just to make extra sure that all is in place:

    - the physical directory is NOT created on the server
    - Your assets/ (assets/Uploads) directory has sufficient rights
    - user/group in the assets/ directory includes the webserver!
    - safe_mode is off
    - open_basedir is none, or at least includes the path
    - You've checked you phpinfo for safe-mode/open_basedir, just in case

    That's all I can think of for now - I don't use plesk and I can't reproduce. Maybe someone else on this forum? Let me know if you find out...

  • Stephan
    Avatar
    Community Member
    55 Posts

    Re: Assets folder problem with SS 2.4.5 running on plesk Link to this post

    Ok, it's now working

    phpinfo() showed me, that the site was still runnnig with safe mode = on although I did switched this off in the conf file.
    And it looks like the checkbox "running with safe mode" in plesk doesn't change anything at all

    So I changed the value in the php.ini file (although this is not recommended by plesk) and now everthing runs as expected.

    Thanks very much for your patience.

    CU Stephan

  • Ryan M.
    Avatar
    Community Member
    309 Posts

    Re: Assets folder problem with SS 2.4.5 running on plesk Link to this post

    You'd need to restart the server after editing conf files.

    1256 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.