Jump to:

23453 Posts in 18902 Topics by 2877 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » /dev/build stopped working (?)

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 1226 Views
  • Parker1090
    Avatar
    Community Member
    38 Posts

    Re: /dev/build stopped working (?) Link to this post

    Cheers.

    Problem 1. Its trying to locate 'SimplePie.php' which doesn't exist (/saphire/thirdparty/simplepie/)
    Problem 2. The other file its trying to include is SimplePie.inc (actually simplepie.inc) - have changed, but now get this:
    [22-Aug-2011 12:41:45] Error at sapphire/core/Object.php line 724: Uncaught Exception: Object->__call(): the method 'versionfromversionfile' does not exist on 'Updates' (http://ppmbs.co.uk/admin/dashboard/)

    /admin/dashboard/ also gives the same error:

    [User Error] Uncaught Exception: Object->__call(): the method 'versionfromversionfile' does not exist on 'Updates'
    GET /admin/dashboard/

    Line 724 in /home/sites/ppmbs.co.uk/public_html/sapphire/core/Object.php

  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1788 Posts

    Re: /dev/build stopped working (?) Link to this post

    hmmm don't know about that second error, I'm not overly familiar with the dashboard module

    it might be something that is required in the config (i.e. to add an extension to something)

    At this point I'd suggest you find a recent thread that Mo seems to be subscribed to in the "all other modules" section (if not then create one) because this is clearly a problem with that module spefically

    1226 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.