Jump to:

23486 Posts in 18995 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Backend Problem AdminPanel

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 500 Views
  • aTTiLoL
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Backend Problem AdminPanel Link to this post

    Hi Folks

    I recently installed the current version.

    However after the installation i'm not able to do anything in the Backend (Front-End works well)
    e.g if i would like to add a Site, i have to refresh my Browser to complete the task.

    See: Firebug-Screenshot attachment

    I tried several Browsers:

    Chrome
    Firefox
    IE 9

    Attached Files
  • novaweb
    Avatar
    Community Member
    115 Posts

    Re: Backend Problem AdminPanel Link to this post

    Hey,

    Can you please let me know if this is on your local development machine, or on a server.

    If it's on a local, are you using WAMP, MAMP or something else.

    If it's on a server, is this a virtual server or normal server?

    Cheers,
    Josh

  • aTTiLoL
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Backend Problem AdminPanel Link to this post

    I'm using Server

  • novaweb
    Avatar
    Community Member
    115 Posts

    Re: Backend Problem AdminPanel Link to this post

    Is it virtual or hardware?

    In the past I have experienced problems with the CMS Javascript on Virtual Servers timing out if there is not enough dedicated memory. Also what is your php memory limit in php.ini?

  • aTTiLoL
    Avatar
    Community Member
    3 Posts

    Re: Backend Problem AdminPanel Link to this post

    Hi Novaweb

    Actually i'm using PHP-Memory of 128, i also tried PHP-Memory of 196 but nothing happens...

    I'm using a physical-Server.

    It's also important to know, i don't have any problems with SS 2.4.1, i only get this error on SS 2.4.1 ++

  • novaweb
    Avatar
    Community Member
    115 Posts

    Re: Backend Problem AdminPanel Link to this post

    Hey,

    Have you double checked you meet all of the server requirements? http://doc.silverstripe.org/sapphire/en/installation/server-requirements

    Also try pushing php memory to 256.

    Cheers,
    Josh

    500 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.