Jump to:

22978 Posts in 11807 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Back Button in ModelAdmin

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 505 Views
  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1769 Posts

    Back Button in ModelAdmin Link to this post

    Hi,

    I usually disable the back button in model admin because it doens't always work. However a client has seen this and is very keen to keep it (they have also noticed it doesn't always work). Is there a known patch for this or any information someone could favour me with to get it consistently working please?

    Barry

  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1769 Posts

    Re: Back Button in ModelAdmin Link to this post

    *bump*

  • Ingo
    Avatar
    Forum Moderator
    801 Posts

    Re: Back Button in ModelAdmin Link to this post

    hey Barry, SS3 uses HTML pushState for this, in ModelAdmin and other sections.
    The back button in the UI in this case is the same as the back button on the browser,
    both know how to partially load an UI via Ajax. That's been rewritten from scratch,
    so not portable to 2.4/2.5 without massive effort unfortunately.

  • swaiba
    Avatar
    Forum Moderator
    1769 Posts

    Re: Back Button in ModelAdmin Link to this post

    Thanks Ingo - I guess I'll need to upgrade them asap

    505 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.