Jump to:

22977 Posts in 11758 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Can't add existing member to Administrator group

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 419 Views
  • Kiwipearls
    Avatar
    Community Member
    34 Posts

    Can't add existing member to Administrator group Link to this post

    I've just set up Silverstripe for my children's school.

    http://torbay.school.nz

    And now that the site is live, I have just run into a small issue or a big one.

    I can't add a existing member from another security group to the administrator group.

    I can manually add members fine.

    This member is one of the staff and she subscribed to the Newsletter using the Newsletter Module.

    When I go to edit her details and select the groups tab and add her to Administrators it saves and says member added. But she does not appear in the list. When I go back into edit member, Administrators has been de-selected.

    She needs to be in both groups as she wants to receive the newsletter, but she also is the main website administrator for the school.

    Tried this fix in this thread to no avail. http://www.silverstripe.org/general-questions/show/19239

    I eagerly look forward to hearing from someone on how to fix this.

    Edit: My only workaround for this is to remove her from Newsletters Group and then manaully add her to Adminstrators - and then edit her and also add her to the Newsletter group (mailing list).

    So that process might give someone insight as to what is going on with the Adminstrators group - hopefully/

    419 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.