Jump to:

23453 Posts in 18902 Topics by 2877 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Files section thumbnails missing (SS3-RC2)

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 367 Views
  • martimiz
    Avatar
    Forum Moderator
    1078 Posts

    Files section thumbnails missing (SS3-RC2) Link to this post

    Hi

    On one of my SS3-rc2 installs, in the 'Files' section, the gridfield thumbnail images are missing: they are never created in the _resampled directory. I checked, all permissions are in place. The point seems to be that for some reason the Image->generateStripThumbnails() function is never called.

    This is on PHP 5.3, Lighttpd. On another install (MAMP, PHP5.3) everything is working just fine with exactly the same SS3 install...

    I'm not sure this is a Lighttpd issue... Can anyone confirm?

    Thanks, Martine

    [EDIT] Btw: other resampled images are created fine, only stripthumbnails aren't...

  • AlphaCactus
    Avatar
    Community Member
    11 Posts

    Re: Files section thumbnails missing (SS3-RC2) Link to this post

    I get this behavior as well and two servers.
    One is WAMP: Apache 2.4.2, PHP 5.4.3
    The other is OSX 10.8

    The thumbnail is generated when the file is uploaded, but does not show in the file listing.
    Look like fix will be included in 3.0.2
    http://open.silverstripe.org/ticket/7590

    367 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.