Jump to:

23460 Posts in 18907 Topics by 2877 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Server Error when accessing via https 2.4

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 321 Views
  • pledgo
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Server Error when accessing via https 2.4 Link to this post

    Hi, I've just installed ssl certificates but I'm getting the following error when trying to access any page via https in dev or live mode:

    Server error

    Type 1 static. Sorry, there was a problem with handling your request.

    The error page itself seems to be trying to access localhost:8888 for css and js files. Can anyone shed any light on why this might be happening and what a fix might be?

    Cheers!

  • Willr
    Avatar
    Forum Moderator
    5497 Posts

    Re: Server Error when accessing via https 2.4 Link to this post

    If you're getting a 'Server Error' page then I doubt your site is in devmode. Check your error logs for the actual issue if you can't get dev mode up.

    Your 500 error page is probably referring to localhost as you published your assets folder from your local machine. You'll need to republish the error page in the CMS (once you get access to it!)

  • pledgo
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: Server Error when accessing via https 2.4 Link to this post

    Site is in dev mode but I've go to the bottom of the problem. Server logs indicated wrong user ssl, few changes to httpd.conf and I'm all good now.

    321 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.