Jump to:

23491 Posts in 18996 Topics by 2878 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Content editor in SS 3.0.2 not working

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 450 Views
  • tdma
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Content editor in SS 3.0.2 not working Link to this post

    I did a fresh install of SS 3.0.2 on Debian Squeeze with PostgreSQL 8.4.12.

    I can move around the admin interface, but when I try to click a page name to open the content editor, nothing happens.

    Anything I could change or try?

    Thanks!

  • Sean
    Avatar
    Forum Moderator
    921 Posts

    Re: Content editor in SS 3.0.2 not working Link to this post

    If you open the Console in Chrome Developer Tools, or Firebug in Firefox, are there any errors showing up after clicking around the CMS?

  • tdma
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Content editor in SS 3.0.2 not working Link to this post

    Hi, thanks for your help.

    I opened the firefox console. There are no errors. There is a whole list of warnings related to css, and some that sound like "unknown pseudo-class of pseudo-element 'input'" (or 'zoom', background, etc).

    I also tried in chrome and internet explorer, no luck...

    Could it be anything related to the postgresql module that I got from the trunk?

    J.

  • Sean
    Avatar
    Forum Moderator
    921 Posts

    Re: Content editor in SS 3.0.2 not working Link to this post

    I'm not sure, but it could be. You could try MySQL or SQLite3 database to rule that out as a possible problem.

    Assuming there is PHP error logging enabled in php.ini, are you able to check the logs and see if any PHP errors are in there?

    I think default logging location for errors with Apache on Debian is /var/log/apache2/error.log

    Thanks,
    Sean

  • tdma
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Content editor in SS 3.0.2 not working Link to this post

    Nope, unfortunately there are no PHP errors in the apache log...

  • tdma
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: Content editor in SS 3.0.2 not working Link to this post

    For those interested: in the end the problem was with modsecurity...

    450 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.