Jump to:

23376 Posts in 18214 Topics by 2867 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Anchor tags in SS 3.0.2

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 495 Views
  • Kereru
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Anchor tags in SS 3.0.2 Link to this post

    I'm having an issue which I am hoping others may be able to shed some light upon. When I insert/add an anchor tag to a page with the page editor:

    <a name="foo"></a>

    I get a situation where the anchor is rewritten when the page is served such that it becomes:

    <a name="foo"/>

    This is resulting all the text which follows being seen as being linked and it is doing my head in as to why. Any thoughts? Will upgrading to v3.0.3 fix this or is it a bug which should be submitted?

    Thanks for your consideration.

    Regards,
    Chris

  • Kereru
    Avatar
    Community Member
    9 Posts

    Re: Anchor tags in SS 3.0.2 Link to this post

    I see that someone else addressed this with:

    http://www.silverstripe.org/general-questions/show/21009

    I had been searching for anchor issues, not self-closing <a> tags.

    Regards,
    Chris

    495 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.