Jump to:

22976 Posts in 11702 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Help Please!

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 238 Views
  • ro
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Help Please! Link to this post

    I have no idea what has happened to one of my pages...I was editing to delete one paragraph and the next thing I know virtually my most important page has vanished...then i have found that I can't edit any of my pages - I can log in, but I can not proceed to edit anything and if i try it goes to an error page below
    Can someone PLEASE help!!!
    thank you

    Most likely causes:
    •The website is under maintenance.
    ... •The website has a programming error.

    What you can try:
    Refresh the page.

    Go back to the previous page.

  • IOTI
    Avatar
    Community Member
    187 Posts

    Re: Help Please! Link to this post

    can you post a screenshot of the error?

  • ro
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Help Please! Link to this post

    Sure - here you are - this is the screen that comes up every time I maje and edit and I press "save" or "save and publich"
    thank you

    Attached Files
  • ro
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Help Please! Link to this post

    sorry now jpeg form!

    Attached Files
  • ro
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Help Please! Link to this post

    My site is stuck in cyber limbo!!

  • ro
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    Re: Help Please! Link to this post

    Just to offer further info - when I try to place a link or edit html nothing happens I can't seem to use any of these functions, all it does is either add or delete text and as i said if i attempt to publish the changes it goes straight to the error screen. Also when I looked at the security tab and click either administrators or owners it simply sends me back to the Home editing page, it won't let me view myself as the admin/owner

  • IOTI
    Avatar
    Community Member
    187 Posts

    Re: Help Please! Link to this post

    Do you have dev mode enabled in SilverStripe? If not, can you enable it in your _config.php temporarily so you can see what the actual error is?

    238 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.