Jump to:

23377 Posts in 18296 Topics by 2867 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » ModelAdmin error

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 256 Views
  • Yooni
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    ModelAdmin error Link to this post

    Hi,

    I have a somewhat strange problem that I cant figure out how to solve. I am extending ModelAdmin to manage some data objects in the CMS. In the attached example images you can see the behaviour. When I click the Search button (or Create for that matter) the page is 1) not opened in the right <div> (the right part of the main page), it takes over the window completely and 2) not styled at all, it seems the URL:s towards the CSS file and assets are all wrong.

    The strange thing here is that it all worked fine some weeks ago and I cant for the world think of any update that could cause this behaviour.

    The URL in the address field says "http://www.mydomain.com/admin/object-manager/Size/SearchForm?Title=&ResultAssembly[Title]=Title&action_search=Search" after I have clicked the Search button, if that is of any help. The logs give me nothing.

    I am running SilverStripe 2.4.7.

    Any ideas? I appreciate all hints and tips on this one. Tnx!

    Kind Regards
    Y

  • 3dart
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: ModelAdmin error Link to this post

    I have same problem, please help
    thank you

    256 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.