Jump to:

22998 Posts in 11620 Topics by 2827 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Issue with User Forms

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1 2
Go to End
Author Topic: 1142 Views
  • gakenny
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    Re: Issue with User Forms Link to this post

    Hello,

    Did you download directly from github or download as below? I couldn't get the download from github to work but I was able to get the download below to work.

    On this page:
    http://www.silverstripe.org/user-forms-module/

    Look for latest master build on the right hand side of the page (you need to scroll to find this).

    The file is called:
    silverstripe-userforms-master-HEAD.tar.gz

    Cheers,

    Gary

  • rbpynet
    Avatar
    Community Member
    4 Posts

    Re: Issue with User Forms Link to this post

    Hi Wezzlee,

    On gakenny previous post, go to http://www.silverstripe.org/user-forms-module/
    Download the latest master build 'silverstripe-userforms-master-HEAD.tar.gz' you will find this at the right bottom.. you need to scroll to find this.

    In my case, I run into permission problems because i'm installing and testing everything locally on my ubuntu machine (/opt/lammp/htdocs/). What i did i chmod the userforms folder.

    then I do this:

    /dev/build
    admin?flush=all (when accessing the admin panel to clear the cached templates)

    Cheers,

    Eric

  • Wezzlee
    Avatar
    Community Member
    28 Posts

    Re: Issue with User Forms Link to this post

    Thank you guys for the quick feedback.

    I will try this tomorrow morning. I will keep you posted.

    Wesley

  • gakenny
    Avatar
    Community Member
    153 Posts

    Re: Issue with User Forms Link to this post

    Thanks Wesley,

    I hope it works out for you. You will also need to recreate the thirdparty folder.

    Refer to this post to assist with this step:
    http://www.silverstripe.org/all-other-modules/show/22529

    I have been using userforms for a while and it is an important module for the site I maintain. Later versions have been a little troublesome for me but the version described in this thread seems to be quite functional.

    Cheers,

    Gary

  • Wezzlee
    Avatar
    Community Member
    28 Posts

    Re: Issue with User Forms Link to this post

    Hi guys - the solution you provided also works, but Willr came with even a better solution which you also might try. More details can be found here: http://www.silverstripe.org/all-other-modules/show/20330?start=8#post320785

    Again thank you for the quick turnaround!

    Wesley

    1142 Views
Page: 1 2
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.