Jump to:

23373 Posts in 18175 Topics by 2865 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » No CSS loading in IE9

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 314 Views
  • darwin
    Avatar
    Community Member
    5 Posts

    No CSS loading in IE9 Link to this post

    Hello,

    Got SS up and working on every browser (except IE9 ...).

    IE9 does not load any CSS in frontend AND backend. If it was only the frontend I would have worked on my code ...

    But does SS not support IE9 natively?

    Is there anything I can do about this problem?

    Thank you

  • Tapio (Flo Apps)
    Avatar
    Community Member
    7 Posts

    Re: No CSS loading in IE9 Link to this post

    Does this happen on your local machine or online? If your site is live, can you give the URL?

    SS should have no problems with IE 9.

  • merrick_sd
    Avatar
    Community Member
    95 Posts

    Re: No CSS loading in IE9 Link to this post

    there are problems with SS3.1.5 and Ie9

    I found i can edit and say Publish and wait for it to finish
    then if i next click to go on another page eg click on site tree on left ..it just hangs with the 3 bullet points graphic

    Pree 3.1.0 test
    tested this on fresh install SS 3.0.3 and the above does not happen although it is a bit slow.

    If i do fine the error in dev tools F12 i will post

    314 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.