Jump to:

22976 Posts in 11702 Topics by 2826 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Can't log in after installation.

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 189 Views
  • ninike
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Can't log in after installation. Link to this post

    Hi there,
    I have installed the SS on local drive and now trying to access it at: http://localhost:42635/
    which is displaying the default home page fine, but to edit it I need to open the CMS, see attached image ("Welcome to SilverStripe! This is the default homepage. You can edit this page by opening the CMS. You can now access the developer documentation, or begin the tutorials.") after which it doesn't recognise my current SS login details at: http://localhost:42635/Security/login?BackURL=%2Fadmin%2Fpages

    I presume I am supposed to use the same ones I log in to this SS main page??
    Sorry to be ignorant but I haven't found an answer anywhere...

    Thanks for all your help in advance!!

    Attached Files
  • rajesh868833
    Avatar
    Community Member
    1 Post

    Re: Can't log in after installation. Link to this post

    Hi I too have the same problem

  • kinglozzer
    Avatar
    Community Member
    138 Posts

    Re: Can't log in after installation. Link to this post

    In your mysite/config.php, set a default username and password with:

    Security::setDefaultAdmin('admin','password');

    Then log into the CMS with those details, set yourself up a new admin account, then make sure you remove the code from config.php again.

    189 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.