Jump to:

23552 Posts in 19349 Topics by 2891 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Photo galleries do not work in v3.12 SOLVED

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 336 Views
  • oldwrinkly
    Avatar
    Community Member
    34 Posts

    Photo galleries do not work in v3.12 SOLVED Link to this post

    Hi
    and a happy new year to one `n all
    I have a fresh install of v 3.12 with various latest modules installed and working fine ie: blog, forum, userforms
    also gridfieldbulkeditingtools, sortablegridfield, gridfieldextensions and tagfield.
    Assets folder has read / write permissions.

    I have tried to install cwssoft-foldergallery ( no albums or gallery showing in cms or on draft site)
    Tried SS3 gallery ( would not even create an image page type)
    Tried basic-gallery ( in the cms it seemed to work, gallery holder and gallery page created,
    bulk upload of photos inserted and saved ok
    but on draft preview, only the text no albums or photos the same as cwssoft-folder gallery)

    Which makes me wonder whether there is a problem with v3,12? as the galleries installed fine on v 3.11

    Any ideas anyone

    PS: The galleries work ok in the simple theme, it is my custom theme that needs renewing

    Regards
    Mike

    336 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.