Jump to:

22997 Posts in 11844 Topics by 2828 members

General Questions

SilverStripe Forums » General Questions » Why does the site wtop to work?

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1007 Views
  • samadeus
    Avatar
    Community Member
    27 Posts

    Why does the site wtop to work? Link to this post

    Hello

    I have finished the building of my site, i have a domain up and ready, so i thought the last stage would be a peace of cake, just replacing the files from the installation folder on the server, and copy it to the www root folder and the site is on.

    But it doesn't work! why? even when i just change the name of the installation folder that contains SILVERSTRIPE CMS files the site doesn't work!

    Please help,
    Thanks in advance.

    (Btw, how can i enter a html code like embade paypal or google calendar in this CMS? i tried to embade by just pasting the code to a page type and it shows the HTML rabish on the front site.)

  • Nivanka
    Avatar
    Community Member
    395 Posts

    Re: Why does the site wtop to work? Link to this post

    to display some HTMLs, you can use the HTML Content Widget http://silverstripe.org/HTML-Content-Widget/

    Can you check whether your database setting are correct. otherwise your website must work.

  • ajshort
    Avatar
    Community Member
    244 Posts

    Re: Why does the site wtop to work? Link to this post

    Actually, this is most probably because your .htaccess file is set up for the subfolder. To fix this, you need to open up /.htaccess, and do the following:

    REPLACE: RewriteBase /subfolder/
    WITH: RewriteBase /

  • samadeus
    Avatar
    Community Member
    27 Posts

    Re: Why does the site wtop to work? Link to this post

    ajshort

    Thanks a 1000. works like a charm on my domain.

    Nivanka'

    I have installed the plugin you have mentioned, but for some strange reason the text editor field of the Widget (content) is not visible. i tried to realod and refresh nothing helps.

    1007 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.